اگر از آن دسته از کاربران هستید که به دنبال تکنولوژی های نوین در زمینه تصویر و صدا هستید باید عنوان کنیم که ال جی اخیرا تلویزیونی به نام G1 را روانه بازار کرده است که بسیار مورد رضایت شما می باشد. این تلویزیون هرچقدر تفاوت قیمت با تلویزیون C1 را داشته باشد شایسته است. در این نوشته به این غول تکنولوژی می پردازیم.
تلویزیون G1 در اندازه 65 اینچ وارد بازار شده است و شما می توانید همین الان این تلویزیون را سفارش دهید شاید در نگاه اول فکر کنید که آیا تلویزیون G1 ارزش صرف هزینه را دارد یا نهف ولی واقعیت آن است که با توجه به ویژگی هایی که تلویزیون اولد ال جی G1 دارد بسیار مقرون به صرفه نیز می باشد. قیمت تلویزیون سامسونگ نئوکیولد QN85A در اندازه 55 اینچ در حدود 55 میلیون تومان است حالا ال جی G1 با قیمت تقریبی 63 تومان به فروش می رسد. اما اولد ال جی G1 چه ویژگی هایی را دارد؟
ال جی فناوری اولد را در تلویزیون G1 متفاوت قرار داده است. در این تلویزیون میزان روشنایی به اندازه 100 نیت بیشتر از تلویزیون C1 می باشد. معمولا تلویزیون های اولد روشنایی کمتری به نسبت تلویزیون های کیولد و یا نئوکیولد دارند اما ال جی در مدل های 2021 این قابلیت را قرار داده تا تصویر روشن تر و شفاف تر از مدل های قبلی باشد. در این تلویزیون نرخ فرکانس 120 هرتز است و دارای پورت HDMI ورژن 2.1 نیز می باشد در نتیجه شما می توانید از کیفیت تصویر 4K در نرخ 120 هرتز بهرمند شوید. قابلیت هایی مانند VRR و یا G Synce در این تلویزیون به خوبی ارائه می شود و گیمر ها می توانند با این تلویزیون نهایت جذابیت را مشاهده کنند. نه تنها کیفیت تصویر شفاف و روشن و سریع بلکه طراحی این تلویزیون نیز خود نمایی می کند. G1 مانند تلویزیون های دیگر اولد ال جی آن ضخامت کم را ندارد اما بسیار خوش تراش است و به تلویزیون گالری یا فریم نیز شهرت دارد. صدای آن نیز با کیفیت و پر توان است شما را از نهایت کارایی و جذابیت برخوردار می کند. شما یک تلویزیون بر روی دیوار خواهید داشت که باریک تر از یک قاب عکس است و پیوسته تصاویر و جذابیت را برای شما انتشار می دهد. در ادامه بیشتر این تلویزیون را مورد بررسی و معرفی قرار می دهیم.
ال جی در سال 2021 از پنل WRGB در تلویزیون اولد G1 استفاده کرده است. البته همه تلویزیون های اولد این نوع پنل را دارند و اما چگونه روشنایی در تلویزیون اولد G1 را به اندازه 100 نیت بیشتر از تلویزیون C1 کرده است هنوز مشخص نیست. با توجه به همین فناوری و ویژگی، ال جی تلویزیون G1 را اولد ایوو یا Oled Evo نام نهاده است که در وب سایت های خارجی به آن Evo Panel هم می گویند. البته Evo کوتاه شده Evolution است و معنی نوآوری را می دهد. پنل WRGB دارای زاویه دید بالا است و زمان پاسخگویی کمی دارد چون در آن هر پیکسل به صورت مجزا خاموش و روشن می شود. از طرفی دیگر پنل ERGB دارای عمق نمایش داده بالایی است و به اندازه 10 بیت عمق رنگ می تواند 1.07 بیلیون رنگ را نمایش دهد.
روشنایی برای نمایش تصویر شفاف لازم می باشد. شما بایستی روشنایی بالایی را برای تلویزیون انتخابی خود انتظار داشته باشید. معمولا روشنایی تلویزیون برحسب نیت بیان می شود. تلویزیون می تاند از 350 تا 2000 نیت هم روشنایی داشته باشد. معمولا تلویزیون های اولد دارای روشنایی 600 تا 700 نیت می باشند. تلویزیون G1 در میان سری اولد چه از برند ال جی و یا چه از برند سونی بالاترین میزان روشنایی را دارد. تصویر این تلویزیون با نهایت شفافیت ارائه می شود. روشنایی برای محتوای SDR و HDR رنجی متفاوت را لازم دارد. تصاویر دینامیکی یا HDR دارای روشنایی بالایی هستند شما می توانید این فرمت ها را از طریق اینترنت دانلود کنید و با این تلویزیون نمایش دهید. دالبی ویژن و HDR از فرمت های تصویر هستند که با این تلویزیون به خوبی نمایش داده می شوند. محتوای HDR با قابلیت Mapping نمایش داده شده و رنج نمایش رنگ یا همان Color Gamut محفوظ می ماند به همین دلیل است که عمق نمایش داده در تلویزیون های اولد مانند G1 ال جی زیاد می باشد.
شاید شما فکر می کنید تلویزیونی با رزولوشن 4K را خریداری کرده اید. درست است که تلویزیون می تواند محتوای 4K را برای شما نمایش دهد اما کیفیتی که تلویزیون G1 از صفحه نمایش خد منعکس می کند، متفاوت است. ال جی در این تلویزیون از 3 ویژگی استفاده کرده است. یکی نرخ نوسازی بالا و دومی پنل WRGB جدید و سومی پورت HDMI ورژن 2.1 می باشد. با این سه قابلیت در واقع تلویزیونی کامل را روانه بازار کرده است. شفافیت، کیفیت رنگ و نهایت پشتیبانی از فرمت های موجود فقط و فقط با تلویزیون ال جی G1 امکان پذیر می باشد.
این تلویزیون برای نصب بر روی دیوار طراحی شده است. شما وقتی تلویزیون را خریداری می کنید داخل باکس آن براکت مخصوص قرار گرفته است. اگر در تصاویر یک سه پایه زیر تلویزیون را مشاهده کرده باشید باید بگوییم که این سه پایه در باکس نبوده و بایستی جداگانه خریداری شود. بر روی دیوار به مانند قاب عکس است. میزان ضخامت و حاشیه پنل کمی دارد تا کاربر بیشتر در تصویر متمرکز شود. این تلویزیون زاویه دید بالایی را دارد و می تواند از کناره ها هم کیفیت تصویر مطلوبی را دریافت کرد. پورت های آن در کناره قاب باریک بوده و در صورت نصب بر روی دیوار هم قابل دسترس می باشند.
صدای در این تلویزیون 40 وات است و با اسپیکر های 10 واتی و یک ساب ووفر ارائه می شود. شما می توانید هر نوع فرمت صوتی را با این تلویزیون انتشار دهید. دالبی ویژن و دالبی دیجیتال و یا DTS با این تلویزیون با رنج و یا سیستم صوتی 5.1 کاناله دیجیتال انتشار داده می شوند. در این تلویزیون از پورت های اپتیکال و HDMI ARC استفاده شده است که می تواند بستری برای انتقال صدا به سیستم های صوتی جانبی مانند ساندبار ها باشد. شما می توانید صدای گوشی های تلفن هوشمند را نیز بر روی تلویزیون پخش کنید. رابط کاربری آن WebOS است که بسیار محبوب و مرود پسند است. شاید تلویزیون G1 منوی فارسی نداشته باشد اما کار با WebOS راحت است چراکه همه آیکون های آن به صورتی تصویر می باشد. جستجوی صوتی و یا دیکر قابلیت های هوشمند را دارد و شما می تواندی دسترات صوتی را با این تلویزیون اجرا کنید.
نظر شما پس از تایید مدیریت به نمایش گذاشته خواهد شد